12-06-2015 - Wegwerkzaamheden in Knokke

foto

Omleiding voor het verkeer uit België richting Zeeland (Nederland)

Sinds maart 2015 is het Agentschap Wegen en Verkeer aan het werken op het kruispunt van de Natiënlaan (N49) met de Dudzelestraat in Knokke-Heist. In het kader van de werken aan de A11 maakt het kruispunt plaats voor een nieuwe rotonde. Door de werken moet het verkeer vanuit België richting Zeeland (Nederland) een omleiding volgen via Terneuzen. Ook het verkeer naar de Belgische kuststad Knokke-Heist moet deze omleiding volgen. De werken en de omleiding zullen ongeveer een jaar duren, tot maart 2016.

Omleiding via Terneuzen

Verkeer uit Antwerpen en Gent kan niet langer via de Natiënlaan (N49) en de Sluisstraat (N376) naar Zeeland rijden. Bestuurders moeten ter hoogte van Zelzate de N62 nemen richting Terneuzen. In Terneuzen steken ze de brug over het Kanaal van Gent naar Terneuzen over, of maken vanaf 23 mei gebruik van de Sluiskiltunnel. Vanaf daar volgen ze de N61 richting Hoek/Breskens/Cadzand. Ook wie naar de Belgische kuststad Knokke-Heist wil, volgt best deze omleiding.

 

Over de A11 

De werken aan het kruispunt van de Natiënlaan (N49) met de Dudzelestraat kaderen in de aanleg van de A11. Deze nieuwe snelweg is een belangrijke schakel in het verkeersnetwerk in West-Vlaanderen. Het eindresultaat zal een 12-km lange nieuwe autosnelweg zijn, die vanaf eind 2017 de N31 in Brugge met de N49 in Westkapelle verbindt. De ingreep zal een belangrijke invloed hebben op de mobiliteit in de regio: het economisch en toeristisch verkeer worden van elkaar gescheiden en een nieuwe en veilige lokale weg- en fietsinfrastructuur zorgen voor betere leefbaarheid in de polderdorpen. Meer info op www.A11verbindt.be


AUFGEPAST !! UMLEITUNG VERKEHR RICHTUNG KNOKKE

Seit März 2015 wird an der N49, Antwerpen nach Knokke gearbeitet.
Deshalb wird das Verkehr das von Antwerpen (Kennedytunnel) komt umgeleitet.
Ab Zelzate nehmen Sie am besten die Abfahrt richtung Terneuzen, N62, und verfolgen Sie Ihren Weg richtung Hoek/Breskens/Cadzand, die N61. 
Sehe obenstehenden Fahrplan.

 

 » Terug naar actueel
» Archief